ProVoet

Voetverzorging

Een complete voetbehandeling begint met het desinfecteren van de voeten. Bij elke nieuwe klant wordt een anamnese (voetonderzoek) afgenomen. Vervolgens het knippen en verzorgen van de nagels en nagelomgeving, het verwijderen van eelt en likdoorns, eventueel behandeling van kloven, schimmelnagels en ingroeiende nagels. Na de voetbehandeling is er een korte voetmassage met een verzorgende voetencreme. Een basis-voetbehandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Als pedicure kan ik je niet alleen helpen van ontstane ongemakken maar help je juist het voorkomen ervan. Het geven van adviezen behoort ook tot mijn taak. Daarnaast kan ik klachten of aandoeningen signaleren die mogelijk behandeling door een arts behoeven.

In mijn praktijk wordt gewerkt volgens de code van de voetverzorger. Dit houdt in dat alle instrumenten na de behandeling grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd en ik op een verantwoorde manier met het milieu om ga. Tevens werk ik met spraytechniek om de behandeling zo aangenaam en pijnvrij mogelijk te maken.

Vanzelfsprekend houd ik mij als ProVoet pedicure verder op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de voetverzorging. Ook het volgen van bijscholingen zijn belangrijk om diverse specialisaties te kunnen aanbieden.